Stolnoteniske lige!

IMG-20220402-WA0000 

U subotu i nedjelju odigrane su utakmice u stolnoteniskim ligama. Prva ekipa je u subotu odigrala utakmicu protiv vodeće ekipe prvenstva STK Libertas iz Dubrovnika. Na domaćem terenu Dugoselci su doživjeli očekivani poraz rezultatom 3:1. Jedinu pobjedu za domaću ekipu izborio je Luka Martinek, koji je svladao Tomislava Japec rezultatom 3:1. Sve ostalo je otišlo na stranu gostujuće ekipe. Filip Čipin je s 3:1 svladao Luku Zlatkov, Miho Simović Mislava Martinek s 3:0 i u posljednjoj partiji Luku Zlatkov s 3:2.

Sutradan u nedjelju Dugoselci su gostovali u Splitu kod ekipe STK Split, gdje su neočekivano poraženi rezultatom 3:2. Po jednu partiju su izborila braća Martinek, no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv raspoloženih domaćina.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene odigrale dvije utakmice posljednjeg kola na gostovanju polovičnim uspjehom. Svladale su ekipu STK Sveta Nedelja rezultatom 4:0, a izgubile od ekipe STK Samobor rezultatom 4:1. Nastupile su: Mia Horvatiček, Lana Bebek i  Mia Šćepanović.

U 1. Hrvatskoj ligi Zapad za muške Dugoselci su u posljednjem kolu uknjižili dva poraza na domaćem terenu, pokvarivši tako ukupni dojam nakon dobrih igara cijelog prvenstva. Prvu utakmicu izgubili su rezultatom 4:2 od ekipe STK Zabok, a drugu 4:0 od ekipe STK TIS iz Zagreba, prvoplasirane ekipe na kraju prvenstva koja će sljedeće sezone nastupati u stolnoteniskoj Superligi. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Lozušić i Layan Numann.

Na kraju kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u 10. kolu je na domaćem terenu svladala ekipu STK Sveta Nedelja II rezultatol 4:0. Nastupili su: Jure Iviš, Andrej Papak i Benjamin Šargać.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •