Odigran 44. Memorijal Đuro Dubenik !

 

WhatsApp Image 2022-03-16 at 18.51.20

 Proteklog vikenda u Dugom Selu igrao se 44. memorijal Đuro Dubenik, u organizaciji STŠK Dugo Selo uz Hrvatski stolnoteniski savez, na kojem je nakon jednogodišnje stanke bilo oko 500 prijavljenih igrača i igračica iz više od 30 klubova iz cijele Hrvatske.

 

Kod juniora sve četiri medalje otišle su u ruke igrača TIS-a. Borna Petek pobjednik je juniorskog turnira, u polufinalu je s 3:0 svladao Rina Vidana (TIS), a potom je u finalu s 3:1 bio bolji od Ivana Hencla (TIS). Uz Vidana, koji je za medalju svladao Lovru Zovka (GSTK Zagreb) 3:1, treće mjesto osvojio je Leon Benko (TIS).U četvrtfinalu Benko je u vrlo tijesnom meču bio bolji od drugog nositelja Lea Vekića (GSTK Zagreb) s 3:2.

Luka Zlatkov (Dugo Selo) osvojio je turnir mlađih juniora. Siguran nastup imao je kroz cijeli turnir, a prvi set suparniku prepustio je tek u finalu kada je svladao Leona Benka (TIS) s 3:1. Treće mjesto osvojili su Ivan Hencl (TIS) i Luka Lozušić (GSTK Zagreb).

Kadetski turnir pripao je Andreju Mrkiću (Pula) koji je u polufinalu bio bolji od prvog nositelja Vite Milaka (Visia) s 3:1, da bi u finalu s 3:0 bio bolji od Simona Dvorskog (Visia). Uz Milaka treće mjesto osvojio je Alen Šebelja (Opatija ’08) koji je u četvrtfinalu zaustavio drugog nositelja Denija Valea (Pula).

Kod mlađih kadeta u finalu smo gledali dva igrača Pule, a pobjedu je odnio Deni Vale svladavši s 3:0 Petra Zidarića. Turnir je pritom osvojio bez izgubljenog seta. Treće mjesto osvojili su Lovro Horvat (Samobor) i Leo Bernaz (Brovinje).

Turnir najmlađih kadeta osvojio je Fran Dekalić koji je u napetom samoborskom dvoboju pobijedio Matea Terihaja s 3:2. Matija Zohil (Pula) i Ivan Smiljanić (Požega) osvojili su treće mjesto.

U konkurenciji klinaca najbolji je bio Šimun Milošević (Mladost) koji je bez greške odradio turnir s obzirom da je sve surete riješio bez izgubljenog seta. U finalu je s 3:1 nadigrao Luku Crnoju (Dugo Selo). Treće mjesto osvojili su Karlo Kucelj (Stubica) i Lukas Zeba (Marathon).

 

Zrinka Rebić (Zagreb) osvojila je turnir u juniorskoj kategoriji. U polufinalu je s 3:0 bila bolja od Jelene Vukelić (Varaždin), a potom je u finalu s 3:1 nadigrala Ivonu Štrigu (Zagreb). Uz Vukelić treće mjesto osvojila je Bruna Borovec (Starr) koja je poražena u polufinalu od Štrige s 3:1.

Više sreće Borovec je imala u kategoriji mlađih juniorki gdje je u finalu svladala Zrinku Rebić (Zagreb) s tijesnih 3:2. Treće mjesto osvojile su Leeloo Vukelja (Aquaestil) i Andrea Orbanić (ŽSTK Pula), koja je iznenadila Jelenu Vukelić u susretu za medalju pobijedivši ju s 3:2.

Kod kadetkinja najbolja je bila Victoria Pustaj (Mladost). Na putu do finala svladala je tri igračice ŽSTK Pula, u četvrtfinalu Nikolinu Miličević (3:1), u polufinalu Larisu Putignu (3:1), a potom i u finalu Miju Buić (3:0). Uz Putignu treće mjesto osvojila je Neva Gojković (Mladost).
E

lena Vukovac (Vodovod) osvojila je turnir mlađih kadetkinja, a u finalu je bila bolja od Lane Benko (TIS) s 3:0. Treće mjesto osvojile su Franka Miškić (Šibenik) i Katja Žganec (MGK Drava Žabnik). 

Kod najmlađih kadetkinja dvije medalje otišle su u Šibenik. Pobjednica je Anđela Živković (Šibenik), druga je bila Nika Crnogaj (Mladost), a treće su završile Loreta Mandić (Šibenik) i Zara Babić Poljak (Opatija ’08).

Saša Lendrec (Stubica) bila je najbolja kod klinceza. U polufinalu je s 3:0 svladala Zitu Petrović (Donji Miholjac), a potom je u finalu s 3:1 bila bolja od Tamare Grobotek (Donji Miholjac).

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •