Odigrane utakmice 5. kola u stolnoteniskim ligama!

20211120_181811U subotu 20.11.2021. godine odigrane su utakmice 5. kola u svim stolnoteniskim ligama. Veliko iznenađenje napravila je prva ekipa u HEP Superligi, koja je na svom terenu pobijedila do sada u ligi ne poraženu ekipu STK Zagreb rezultatom 3:2.

Od samog početka susreta vidjelo se da bi se moglo desiti veliko iznenađenje. Na otvaranju utakmice Luka Martinek je s 3:0 bio bolji od Nevena Juzbašića. Gosti su izjednačili pošto je Dragutin Šurbek s 3:0 pobjedio Luku Zlatkova. U vodstvo od 2:1 dovodi nas Mislav Martinek koji je s 3:0 pobjedio Bornu Peteka. Uslijedio je vrlo neizvjestan meč do samog kraja u kojem je Dado Šurbek iščupao pobjedu od 3:2 nad Lukom Martinek, nakon čega su gosti poravnali na 2:2. U posljednjoj odlučujućoj partiji Luka Zlatkov je s 3:0 bio bolji od znatno iskusnijeg Nevena Juzbašića.

U drugoj utakmici HEP Stolnoteniske Superlige ugošćena je ekipa STK Donat iz Zadra. Vrlo brzo bez izgubljenog seta, puno lakše nego smo se nadali Dugoselski stolnotenisači su pobjedili rezultatom 3:0. Najprije je Luka Martinek svladao Danijela Mijatovića, zatim Mislav Martinek Tomislava Zubčića i na kraju Luka Zlatkov Antu Ražova.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene gostovale kod klubova iz Istre. U prvoj utakmici protiv ŽSTK Pula II izgubile su rezultatom 4:2, a u drugoj utakmici dana protiv STK Jadran iz Poreča pobijedile su rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupile: Mara Markovanović, Mia Šćepanović, Mia Horvatiček i Lana Bebek.

Juniorska ekipa je odigrala također dvije utakmice na svom parketu. U prvom susretu lako je svladana mlada ekipa STK Opatija – 08 rezultatom 4:0. Udrugom susretu ugošćena je iskusna ekipa STK Srdoći iz Rijeke za koju nastupa naš bivši igrač Matej Murat. Gosti su vodili tokom cijelog susreta da bi naši igrači u predposljednjoj partiji izjednačili i na kraju je u odlučujućoj partiji Krunoslav Belić s 3:2 svladao Luku Šarčevića za konačnu pobjedu od 4:3. Uz Krunu nastupili su još Layan Numann i Luka Lozušić.

Na kraju kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Ogulinu gdje je odigrala dvije utakmice. Poraženi su od ekipe STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:1 a pobijedili su  istim rezultatom ekipu STK Jaska iz Jastrebarskog. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Karlo Zorić, Luka Tepeš i Patrik Paurević.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •