Mlađe kadetkinje i mlađi kadeti S.T.Š.K.”Dugo Selo” viceprvaci Hrvatske!

U petak, subotu i nedjelju (20.08.2021. – 22.08.2021.) u Puli odigrano je ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za junior, juniorke, mlađe kadetkinje i mlađe kadete. Na prvenstvu jedna od najbrojnijih ekipa bili su igrači i igračice iz našeg kluba. Pravo da nastupe na Prvenstvu kroz kvalifikacije izborile su tri naše ekipe i devet igračica i igrača u pojedinačnoj konkurenciji.

Ekipa mlađih kadetkinja koja je nastupila u sastavu: Mara Markovanović, Lana Bebek, Mia Horvatiček i Barbara Tepeš osvojila je 2. mjesto izgubivši u finalu od domaće ekipe ŽSTK Pula.

Mlađi kadeti nastupili su u sastavu: Luka Tepeš, Patrik Paurević i Noa Crnoja. Isto kao i kolegoce iz kluba dečki su osvojili 2. mjesto izgubivši u finalu od domaće ekipe STK Pula.

Juniorska ekipa: Luka Zlatkov, Ivan Šćuric i Karlo Zorić zaustavljena je u polufinalu. U borbi za 3. mjesto svladali su ekipu STK Mihovljan.  

 

U igri parova četiri naše kombinacije su osvojile 3. mjesto. Mlađe kadetski mix Mara Markovanović – Luka Tepeš, mlađe kadetkinje Mara Markovanović – Lana Bebek, mlađi kadeti Luka Tepeš – Patrik Paurević i juniorski par Luka Zlatkov – Ivan Šćuric. U juniorskom mixu Luka Zlatkov nastupio je s Tenom Kovaček iz Varaždinskog STK Starr, zaustavljeni su u četvrtfinalu.

 

Pojedinačni dio natjecanja prošao je nešto manje uspješno. Mia Horvatiček i Noa Crnoja nisu uspjeli proći prvi dio natjecanja po grupama. Tri mlađe kadetkinje: Mara Markovanović, Lana Bebek i Barbara Tepeš poslije kiksa u grupi i osvajanja drugog mjesta ispadaju u osmini finala. Istu sudbinu su podijelila i dva juniora, Luka Zlatkov i Ivan Šćuric. Dva mlađa kadeta Luka Tepeš i Patrik Paurević osvajaju prvo mjesto u grupi no na žalost ispadaju u četvrtfinalu razigravanja.            

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •