Stolnoteniske lige!

IMG-20201107-WA0000Prva ekipa u Stolnoteniskoj Superligi odigrala je u nedjelju 08.11.2020. godine utakmicu četvrtog kola na gostovanju u Dubrovniku kod ekipe STK Libertas – Marinkolor. Dubrovčani su znatno kvalitetnija i iskusnija momčad te su relativno lako došli do pobjede od 3:0 prepustivši Dugoselskim stolnotenisačima samo jedan set. Za ekipu su nastupili Luka i Mislav Martinek te Luka Zlatkov.

                Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad u subotu 07.11.2020. godine odigrale na svom parketu utakmicu protiv ekipe STK Uranija iz Baške Vode. Gošće su slavile rezultatom 4:2. Dvije pobjede izborila je Ana Murat ali na žalost to nije bilo dovoljno za nešto više od poraza. Uz Anu nastupile su još Mara Markovanović i Lana Bebek.

                Druga muška ekipa odigrala je dvije utakmice u 1. Hrvatskoj ligi Zapad i jedina ovog vikenda uspjela isčupati jednu pobjedu. Dugoselci su svladali STK Svetu Nedelju – Novaki rezultatom 4:1 a izgubili u drugom susretu od STK Velika Gorica – Stanfar s 4:0. Nastupili su: Krunoslav Belić, Luka Dragun i Ivan Šćuric.

                Konačno kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi odigrala je utakmicu u Zagrebu protiv ekipe STK Marathon. Nakon više od tri sata igre naši kadeti su izgubili od znatno starije ekipe rezultatom 4:3. Nastupili su: Karlo Zorić, Luka Tepeš, Patrik Paurević i Jure Iviš.

                U nedjelju je u Zagrebu u dvorani Mladosti na Savi odigran Pozivni turnir 2. grupe najmlađih kadetkinja i najmlađih kadeta Hrvatske. Prva četiri takmičara s ovog turnira stekla su pravo da nastupe na TOP-16 turniru ove kategorije. Na turniru je nastupilo četvero naših takmičara. Barbara Tepeš kod najmlađih kadetkinja i Noa Crnoja kod najmlađih kadeta uspjeli su biti među prva četiri te tako osigurati nastup na TOP-16 turniru.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •