Dubrovčani odnijeli bodove iz Dugog Sela!

20200201_165944U subotu 01.02.2020. godine odigrane su utakmice 11. kola stolnoteniske Superlige te utakmice 8. kola 1. i 2. Hrvatske stolnoteniske lige.

            Dugoselski stolnotenisači su u svojoj dvorani ugostili prošlosezonske viceprvake, ekipu STK “Libertas Marinkolor” iz Dubrovnika. Kompletnija i bolja ekipa iz Dubrovnika bila je veliki favorit u ovom susretu i na kraju je pobijedila rezultatom 3:2. Dugoselce u vodstvo dovodi Luka Martinek nakon pobjede od 3:2 nad Japec Tomislavom. Na 1:1 izjednačio je Miho Simović koji je s 3:1 svladao Mateja Murat. Goste u vodstvo dovodi Dragutin Šurbek koji je s 3:0 pobijedio Mislava Martinek. Izjednačio je Luka Martinek pošto je s 3:2 pobijedio Mihu Simovića. Na kraju u posljednjem meču Tomislav Japec se lako obračunao s Matejom Murat rezultatom 3:0 i gostima osigurao očekivanu pobjedu od 3:2.

            Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad, također na domaćem terenu ugostile ekipu STK “Uranija” iz Baške Vode i pobijedile rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupile Ana Murat, Petra Bulić i Gabrijela Alviž.

            Juniori su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad odigrali dvije utakmice na gostovanju protiv STK “Velika Gorica – Stanfar” i STK “Zagreb”, te doživjeli dva poraza i to oba rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupili: Roko Meter, Ivan Šćuric i Luka Zlatkov.

            Na kraju kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj ligi odigrala je utakmicu prošlog tjedna u četvrtak na gostovanju kod ekipe STK “Sveta Nedelja – Novaki” i doživjela poraz rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Filip Prgomet i Patrik Paurević.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •