Prijem najuspješnijih sportaša Dugog Sela

F8Predstavnici Grada – zamjenici gradonačelnika Nenada Paniana, Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac, primili su 3. listopada mlade dugoselske sportaše prenijevši im čestitke i od gradonačelnika N. Paniana, koje je zbog obveza bio spriječen u dolasku. Pročelnik za društvene djelatnosti Veljko Bertak predstavio je dopredsjednika Zajednice sportskih udruga Zvonka Kaleba i tajnika Franju Končića.

Svi su oni sa zadovoljstvom čestitali najuspješnijim natjecateljima u rukometu, stolnom tenisu, taekwondou u svim kategorijama zahvalivši im što su uspješno predstavljali boje Grada Dugog Sela. Zahvale su upućene i roditeljima, koji su uz potporu svojoj djeci značajno pridonijeli u sufinanciranju troškova.

Ovom prigodom pohvaljeni sportaši iz našek kluba:

Luka Martinek iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 1. mjesto pojedinačno i 1. mjesto u paru na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-21, koje se održalo 5. veljače 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

Ivor Ban iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto pojedinačno i 1. mjesto u paru na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-21, koje se održalo 5. veljače 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

      Mislav Martinek iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 2. mjesto u mixu na        pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji seniora, koje se održalo 2. do 4. ožujka 2018.g. u       Svetom Martinu na Muri.

      Mara Markovanović iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto    pojedinačno i 3. Mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji       kadeta i mlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

Luka Zlatkov iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta i najmlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

Luka Tepeš iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta i najmlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

Luka Zlatkov iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 2. mjesto pojedinačno, 1. mjesto u paru te 1. mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

Ana Murat iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto pojedinačno i 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

Petra Bulić iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

Ekipa juniorki iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo (Ana Murat, Petra Bulić i Antonela Papak) osvojila je 2. mjesto ekipno na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

Ekipa najmlađih kadetkinja iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo (Mara Markovanović, Lana Bebek, Mia Horvatiček i Nikolina Pužek) osvojila je 3. mjesto ekipno na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji najmlađih kadeta i kadetkinja, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •