Izvanredna Skupština S.T.Š.K.”Dugo Selo

Screenshot from 2017-03-07 17-43-07U prostorijama S.T.Š.K.”Dugo Selo” u Gradskoj sportskoj dvorani u ponedjeljak 06.03.2017. godine održana je Izvanredna izborna Skupština S.T.Š.K.”Dugo Selo”. Skupštinu je otvorio predsjednik Ilija Papak pozdravivši goste i prisutne skupštinare  I predložio Dnevni red koji je jednoglasno usvojen. Izvješće o radu za 2016. godinu i financijsko izvješće za 2016. godinu podnio je tajnik kluba Zvonko Pokas. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

                U glavnoj točci dnevnog reda skupštinari su prihvatili opoziv dosadašnjeg predsjednika Ilije Papak na vlastiti zahtjev. Razlog za napuštanje mjesta predsjednika, kako je rekao, zasićenje  nakon 15 godina djelovanja u klubu, te “sukob interesa” zbog funkcije potpredsjednika NK Dugo Selo. Odlukom skupštinara Ilija Papak proglašen je počasnim predsjednikom S.T.Š.K.”Dugo Selo”. Na mjesto predsjednika jednoglasno je izabran Krunoslav Belić, dugogodišnji član kluba I još uvijek aktivni igrač.

                Belić je odmah imao priliku predstaviti plan rada za 2017. godinu, u kojem se očekuje kontinuitet dobrih rezultata i odgajanje novih mladih generacija. U financijskom planu očekuje se slično poslovanje kao I u protekloj godini uz planirani plus od oko 13.000,00 kuna.

                Novi predsjednik uručio je posebna priznanja dosadašnjem predsjedniku i tiskari Š I M d.o.o. za dugogodišnju pomoć u radu kluba.

                Skupštinu su pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga Dugog Sela Branko Deronja, tajnik ZŠU Dugo Selo Franjo Končić te u ime grada Pročelnik za društvene djelatnosti Veljko Bertak.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •