Dugoselci jesenski prvaci

20161126_160716U subotu 03.12.2016. godine odigrano je posljednje šesto kolo jesenskog dijela prvenstva u stolnoteniskim ligama.

                Prva muška ekipa u derbiju kola na svom parketu ugostila je ekipu STK Velika Gorica – Stanfar. Bio je to susret dvije ne poražene ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva. Na žalost Dugoselci su susret izgubili rezultatom 4:3 nakon više od tri sata igre. Propuštene su dvije meć lopte za pobjedu i gosti su na kraju zasluženo slavili. Za ekipu su nastupili: Luka i Mislav Martinek, Matej Murat i Vjekoslav Nemec. Nakon Dugog Sela Velikogoričani su gostovali u Jastrebarskom, gdje su pretrpjeli poraz rezultatom 4:3. Nakon toga je zatvoren krug od te tri ekipe u kojem Dugoselci imaju najbolji skor i na pauzu odlaza na prvom mjestu na tablici 1. Hrvatske lige Zapad.

                Djevojke su gostovale u Ogulinu kod ekipe STK Klek i pobijedile rezultatom 4:2 čime su osigurale treće mjesto na tablici i ostale i dalje u utrci za prvo mjesto u proljetnom dijelu sezone. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ana Trbušćić i Ivona Knezović.

                Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u posljednjem kolu na domaćem parketu isčupala je dvije pobjede zaslugom iskusnog Krunoslava Belića. Svladane su ekipe: STK Marathon iz Zagreba rezultatom 4:2 i ekipa STK Merix iz Zagreba rezultatom 4:1. Uz Belića za ekipu su nastupili još Roman Budek i Luka Dragun. Dugoselci će proljeće dočekati na 3. mjestu na tablici.

                Treća ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u posljednjem kolu gostovala je u Ogulinu i izgubila od ekipe STK Klek rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Luka Zlatkov  te Luka i Jure Iviš. Dugoselci su prvi dio prvenstva završili na 8. mjestu na tablici.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •