Triler u Jastrebarskom

20161001_200835U subotu 01.10.2016. godine počela su natjecanja u stolnoteniskim ligama. Ždrijeb je htio da se odmah u prvom kolu sastanu vrlo jake ekipe Jaske i Dugog Sela u obje prve lige. Dugoselski stolnotenisaći u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad gostovali su u Jastrebarskom i nakon tri i pol sata igre, i nakon velikog preokreta osvojili oba boda. Na samom otvaranju meča Luka Martinek je s 3:0 pobijedio Jelić Mateja. Potom su usljedile tri uzastopne pobjede domačih igrača. Juraj Đurinović je s 3:1 svladao Martinek Mislava baš kao i Damir Atiković Murat Mateja. Potom je domaći par Atiković – Đurinović s 3:2 pobijedio naš par Murat – Martinek Mislav. Tim rezultatom domaći igrači su u meču poveli s 3:1. Usljedio je veliki preokret u kojem Dugoselci s tri uzastopne pobjede dolaze do konačne pobjede od 4:3. Najprije je Mislav Martinek s 3:2 pobijedio Jelić Mateja, potom Luka Martinek s 3:1 Atiković Damira i na kraju je Matej Murat u odlučujućem meću pobijedio  Đurinović Juraja rezultatom 3:2.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad ugostile igračice iz STK Jaska. Ponovo susret dvije vrlo jake ekipe.  U ovom susretu slavile su Dugoselske stolnotenisačice rezultatom 4:2.. Junakinja susreta bila je Ana Trbuščić koja je izborila dvije pojedinačne pobjede i pobjedu u paru s Anom Murat. Četvrtu pobjedu izborila je Ana Murat. Uz njih dvije u ekipi je nastupila još i Ivona Knezović.

U 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Dugoselci su kod kuče odigrali s ekipom STK Duga Reas i pobijedili rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Roman Budek i Dominik Jurinčić.

Na kraju treća ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala  je u Sesvetama i pretrpjela poraz od istoimene ekipe rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Luka Zlatkov, Andrej Papak i Jure Iviš.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •