Juniori S.T.Š.K.”Dugo Selo” viceprvaci Hrvatske

20160507_122830U organizaciji S.T.Š.K.”Dugo Selo” od 06. do 08.05.2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu odigrano je ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore, juniorke, mlađe kadete i mlađe kadetkinje. Na prvenstvu su nastupile tri naše ekipe i 10 takmičara u pojedinačnoj konkurenciji, te smo na taj način bili najbrojniji klub na državnom prvenstvu. Nastupili su: juniori Luka i Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy, juniorka Ana Murat, mlađi kadeti Luka Dragun, Luka Zlatkov i Andrej Papak i mlađe kadetkinje Antonela Papak i Patricija Vrbat.
Petak je bio rezerviran za ekipna natjecanja. Naša juniorska ekipa u sastavu: Luka i Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy osvojila je 2. mjesto. Ove godine u finalu Dugoselci su izgubili od ekipe GSTK Zagreb rezultatom 3:1 i morali se zadovoljiti drugim mjestom. Ekipa mlađih kadetkinja u sastavu: Antonela Papak, Patricija Vrbat, Luna Borovec i Magdalena Dobra zauzela je 5. mjesto. Mlađi kadeti nastupili su u sastavu: Luka Dragun, Sven Sahor i Andrej Papak i na kraju su zauzeli 7. mjesto.
U subotu i nedjelju na rasporedu su pojedinačne borbe i igre parova. U kategoriji parova naš juniorski par Luka i Mislav Martinek osvajaju 2. mjesto i postaju dvostruki viceprvaci Hrvatske. Antonela Papak u kategoriji mlađih kadetkinja u paru s Hanom Lončarević iz HASTK Mladost iz Zagreba osvaja 2. mjesto i postaje viceprvakinja Hrvatske.
Na kraju u pojedinačnoj konkurenciji juniora brača Luka i Mislav Martinek natjecanje završavaju na diobi 3. mjesta, popevši se po treći put na postolje na ovom natjecanju.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •