Odigrane su utakmice posljednjeg kola u jesenskom dijelu prvenstva

20151017_180902U subotu 05.12.2015. godine odigrane su utakmice posljednjeg kola u jesenskom dijelu prvenstva.
Prva ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad u oslabljenom sastavu gostovala je u Opatiji i Koromačnom polovičnim uspjehom. Dugoselci su svladali ekipu STK Opatija rezultatom 4:1 i pretrpjeli najuvjerljiviji poraz ove sezone od ekipe STK Brovinje rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Matej Murat, Mislav Martinek i Krunoslav Belić. Poslije ovog poraza Dugoselci su se znatno udaljili od mogučnosti da se bore za ulazak u Superligu sljedeće sezone. Sad više ne odlučuju o svojoj sudbini i trebalo bi se posložiti puno stvari u našu korist. Na kraju polusezone ekipa je završila na 3. mjestu na tablici.
Ženska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene polovičnim uspjehom ugostila je ekipe Vrsara I Opatije. Ana Murat, Ivona Knezović, Karla Fruk I Lucija Tominac su prvi susret protiv STK Vrsar izgubile rezultatom 4:2, a drugo protiv STK Opatije pobijedile rezultatom 4:2. Djevojke se na kraju polusezone nalaze na 5. mjestu tablice 1. Hrvatske stolnoteniske lige.
Jedini stopostotni učinak ostvarila je druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. Roman Budek, Tomislav Nagy i Luka Dragun su na svom parketu izborili dvije vrlo važne pobjede. Svladali su ekipu STK Sveta Nedelja rezultatom 4:3 i ekipu GSTK Zagreb rezultatom 4:1. Dugoselci na kraju polusezone drže sam vrh tablice 2. Hrvatske lige.
Konačno treća ekipa u sastavu: Luka Zlatkov, Sven Sahor i Dominik Jurinčić u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi na domaćem terenu svladala je ekipu STK Inker iz Zaprešića rezultatom 4:0 a identičnim rezultatom izgubila od ekipe STK Remete iz Zagreba. Mladi Dugoselci su polusezonu okončali na 6. mjestu tablice 3. Hrvatske stolnoteniske lige.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •