Odigrano drugo kolo u stolnoteniskim ligama

New ImageU subotu 10.10.2015. godine odigrano drugo kolo u stolnoteniskim ligama!

Prva muška ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Zapad u svojoj dvorani ugostila je novog prvoligaša, elipu STK Zabok. Na našu žalost gosti su pružili vrlo dobru igru i na kraju potpuno zasluženo pobijedili rezultatom 4:3. Za Dugoselce dvije pobjede izborio je Matej Murat, jednu Luka Martinek dok je naš treći igrač Mislav Martinek potpuno podbacio i pretrpio dva poraza uz vrlo slabu igru.

Djevojke u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Zapad gostovale su u Baškoj Vodi kod ekipe STK Uranija. Na žalost Dugoselke su pretrpjele poraz tjesno, rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ivona Knezović i Karla Fruk.

Da vikend ne bi bio potpuno crn za Dugoselski stolni tenis pobrinuli su se igrači druge ekipe: Tomislav Nagy, Roman Budek i Luka Dragun u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. Oni su na gostovanju u Zaboku i Krapini izborili dvije pobjede, obje rezultatom 4:2.

Treća ekipa u sastavu: Dominik Jurinčić, Luka Zlatkov i Sven Sahor nastupila je u Samoboru protiv ekipe STK Samobor u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. Dugoselci su pretrpjeli uvjerljiv poraz rezultatom 4:0.

U nedjelju 18.10.2015. godine u Samoboru je odigran 2. Otvoreni turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu. Na turniru je nastupilo petnaest naših igračica i igrača. Prva mjesta osvojili su: Andrej Papak u kategoriji “Klinci”, Patricija Vrbat u kategoriji najmlađih kadetkinja, Luka Zlatkov u kategoriji najmlađih kadeta i Ana Murat u konkurenciji juniorki. Druga mjesta izborili su: Sven Sahor u kategoriji najmlađih kadeta, Antonela Papak u kategoriji mlađih kadetkinja i Luka Dragun u kategoriji mlađih kadeta. 3. mjesto pripalo je Tomislavu Nagy u juniorskoj konkurenciji.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •