Počelo natjecanje u stolnoteniskim ligama

Dugoselski stolnotenisači s strepnjom su iščekivali početak natjecanja u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad u drugom dijelu sezone. Najiskusniji igrač ekipe Krunoslav Belić zbog obiteljskih obaveza već nekoliko mjeseci ne trenira, a standardni igrač prve ekipe Dominik Križan povredio je leđa i za njega je ova sezona najvjerojatnije završena.

U takvom ozračju Dugoselci su ugostili ekipu STK Velika Gorica – Stanfar koja nam je u jesenskom dijelu prvenstva nanijela najteži poraz rezultatom 4:0 prepustivši nam samo jedan set. Utakmica je za Dugoselce počela odlično: Luka Martinek je s 3:0 pobijedio Domagoja Šurinu. Najveće iznenađenje priredio je debitant u sastavu Mislav Martinek koji je neočekivano lako s 3:1 svladao ponajboljeg Velikogoričana Martina Petrovića. Na 3:0 povisio je Matej Murat koji je s 3:1 pobijedio najiskusnijeg gostujućeg igrača Krunoslava Markana. Konačno igra parova bila je gotovo formalnost. Matej Murat i Luka Martinek bez većeg otpora s 3:0 svladali su gostujući par Petrović – Šurina.

Djevojke u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad gostovale su u Zagrebu kod HASTK Mladost II i očekivano doživjele poraz rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu izborila je Ana Murat u meču s Klarom Bardać. Uz Anu nastupile su sestre Anamarija i Lucija Tominac.

Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi svoj meč odigrala je još u četvrtak. Dugoselci su ugostili ekipu GSTK Zagreb II i pobijedili rezultatom 4:2, uzvrativši tako Zagrebčanima za jesenski poraz identičnim rezultatom. Za ekipu su nastupili: Tomislav Nagy, Mislav Martinek i Roman Budek.

Konačno treća ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u petak je gostovala u Sesvetama kod istoimenog kluba i pretrpjela poraz rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Dominik Jurinčić i Augustin Papak.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •