Utakmice 5. kola u stolnoteniskim ligama

U subotu 29.11.2014. godine odigrane su utakmice 5. kola u stolnoteniskim ligama. Prva ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad ugostila je ekipu STK Donat II iz Zadra i nakon neizvjesne borbe izborila pobjedu rezultatom 4:3.

Dvije pobjede izborio je Luka Martinek, a po jednu Krunoslav Belić i Dominik Križan. Posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva na rasporedu je već sljedeće subote kad Dugoselci gostuju u Opatiji i Koromačnom.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad gostovale u Baškoj Vodi. Na žalost Dugoselke su pretrpjele poraz rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu izborila je Ana Murat a uz Anu su nastupile još i sestre Lucija i Anamarija Tominac.

Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Zvećaju gdje su Dugoselci poraženi rezultatom 4:3, a zatim u Dugoj Resi, ovaj put izborena je pobjeda rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy.

Konačno 3. ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Ogulinu protiv ekipe STK Klek II. Augustin Papak, Dominik Jurinčić i Luka Dragun uspjeli su izboriti važnu pobjedu rezultatom 4:3.

U nedjelju 30.11.2014. godine u Jastrebarskom je odigran 3. Otvoreni turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu. Na turniru je nastupilo 15 naših takmičara.Prva mjesta osvojili su: Anamarija Tominac u kategoriji kadetkinja, Antonela Papak u kategoriji najmlađih kadetkinja i Andrej Papak u kategoriji klinaca. Treće mjesto osvojio je Luka Zlatkov u kategoriji najmlađih kadeta kao i Roman Budek u juniorskoj konkurenciji.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •