Četvrto kolo stolnoteniskih liga

Četvrto kolo stolnoteniskih liga odigrano je u subotu 08.11.2014. godine. U 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad za žene Dugoselske stolnotenisačice su ugostile ekipe STK Vrsar i STK Arena Ferro iz Pule. Na kraju dvije pobjede naših igračica i to istim rezultatom 4:2.

Odličan nastup Ane Murat koja je u svakom meću izborila po dvije pojedinačne pobjede pridodavši tome i pobjede u igri parova u oba meća sa suigračicom Moranom Ćesnik. Uz njih dvije nastupile su i sestre Anamarija i Lucija Tominac. Ove dvije pobjede su veliki korak ka postavljenom ovosezonskom cilju, opstanku u prvoj ligi.

Dečki su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovali u Jastrebarskom gdje su poraženi rezultatom 4:2, mada su odlično otvorili meć i poveli s 2:0, neiskustvo i nervoza učinili su svoje. U večernjem terminu malo lakši meć protiv ekipe STK Sveta Nedelja – Novaki i pobjeda rezultatom 4:1. Nakon kiksa Luke Martineka na poćetku meća domaći igraći su poveli s 1:0, nakon toga usljedile su četiri pobjede Dugoselaca za konačnih 4:1. Ekipa je nastupila u sastavu: Matej Murat, Dominik Križan i Luka Martinek.

Druga ekipa nastupila je u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u Zagrebu protiv STK Joola i pobijedila rezultatom 4:0. Nastupili su: Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy. U 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” III (Augustin Papak, Luka Dragun i Dominik Jurinčić) ugostila je ekipe SET Merix i STK Merix II iz Zagreba. Dugoselci su izborili dvije pobjede istim rezultatom od po 4:2.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •