Odigrane utakmice drugog kola u svim stolnoteniskim ligama

U subotu 18.10.2014. godine odigrane su utakmice drugog kola u svim stolnoteniskim ligama. Prva ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” u 1. Hrvatskoj ligi Zapad, na domaćem parketu ugostila je ekipu STK Industrogradnja iz Zagreba i zabilježila prvu ovosezonsku pobjedu rezultatom 4:2.

Na otvaranju meča u prvoj partiji Luka Martinek je s 3:1 svladao Petra Žuvelu za domaće vodstvo od 1:0. Gosti su izjednačili na 1:1 poslije pobjede Damira Ozvačića koji je s 3:1 pobjedio Mateja Murat. Dugoselce u vodstvo od 2:1 dovodi Krunoslav Belić koji je lako s 3:0 svladao Marka Majstorović. Na 3:1 povisio je naš par Murat – Martinek koji je s 3:0 pobijedio gostujući par Kantoci – Majstorović. Gosti smanjuju na 3:2 nakon pobjede Damira Ozvačić nad Dominikom Križan rezultatom 3:1. Konačni rezultat postavio je Krunoslav Belić koji je s 3:1 pobijedio Luku Kantoci. Sljedeće kolo igra se 02. studenog kad u Dugo Selo dolaze dvije vrlo jake ekipe iz Rijeke: prošlosezonski Superligaš STK Srdoći i iskusna ekipa STK Kvarnera.

Dugoselske stolnotenisačice u 1. Hrvatskoj ligi Zapad u drugom kolu su gostovale u Crikvenici i Jadranovu. Na žalost pretrpjele su dva poraza, od STK Crikvenice 4:1 a od STK Sveti Jakov – Jadranovo rezultatom 4:2. Sve tri pojedinaćne pobjede izborila je Ana Murat. Uz Anu za ekipu su nastupile još i sestre Lucija i Anamarija Tominac. Djevojke poslije tri odigrane utakmice na kontu imaju tri poraza. U slijedečem kolu Dugoselke gostuju u Baškoj Vodi kod ekipe STK Uranija.

Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Ogulinu i Velikoj Gorici s polovičnim uspjehom. Tomislav Nagy, Roman Budek i Mislav Martinek su u Ogulinu izgubili od STK Klek rezultatom 4:2 a na povratku istim rezultatom pobijedili ekipu STK Velika Gorica II.

Treća ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi je baš kao i starije kolege nastupila s polovičnim uspjehom. Na domaće terenu su prvo izgubili od STK Marathon rezultatom 4:0, da bi poslije istim rezultatom pobijedili ekipu GSTK Zagreb III. Dugoselci su nastupili u sastavu: Luka Dragun, Ivan Matić i Dominik Jurinčić.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •