Vikend za zaborav u Hrvatskim ligama!

20211023_134738U subotu 04.12.2021. godine u HEP Superligi Dugoselci su gostovali u Puli gdje su poraženi od domaće ekipe STK Pula rezultatom 3:0. Domaći su došli u vodstvo nakon pobjede Kuzmić Dorijana od 3:2 nad Mislavom Martinek. U posljednjem setu naš je igrač imao 6 meč lopti, no na žalost na kraju je morao čestitati protivniku. U drugoj partiji je Leo Vekić s 3:2 pobijedio Luku Martineka da bi na kraju relativno lako Aleks Krstevski s 3:1 pobijedio Luku Zlatkova.

Djevojke su s polovičnim uspjehom odigrale dvije utakmice u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene na domaćem terenu. Svladale su ekipu STK Sveta Nedelja Novaki s 4:1 a izgubile od STK Samobor s 4:2. Ekipa je nastupila u sastavu: Mara Markovanović, Mia Horvatiček, Mia Šćepanović i Lana Bebek.

Sutradan djevojke su u Baškoj Vodi odigrale odgođenu utakmicu s ekipom STK Uranija. Nastupile su u istom sastavu i izgubile rezultatom 4:0.

Juniorska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad odigrala je dvije utakmice. U Zaboku su poraženi od istoimene ekipe rezultatom 4:2, a u drugoj u Zagrebu protiv STK TIS poraženi su s glatkih 4:0. Nastupili su: Luka Lozušić, Krunoslav Belić i Layan Numann.

Jedina svijetla točka bila je kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. Kadeti su na svom terenu nakon neizvjesne borbe svladali iskusnu ekipu STK  TIS  II iz Zagreba rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Karlo Zorić, Luka Tepeš i Patrik Paurević.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •