Dvije pobjede Dugoselaca u Superligi!

20211030_132504Dugoselski stolnotenisači su u subotu 30.10.2021. godine odigrali dvije odgođene utakmice 2. kola stolnoteniske Superlige. Utakmice su bile odgođene zbog izolacije naših igrača Luke i Mislava Martinek.

Prvi susret odigran je u Varaždinu protiv aktuelnih viceprvaka Hrvatske, ekipe STK “Starr”, a Dugoselski stolnotenisači su nakon iscrpljujućeg meča po prvi put u povijesti svladali Varaždinsku ekipu. Otvaranje je pripalo domaćoj ekipi pošto je Roland Ređep s 3:1 pobijedio Luku Zlatkova. Izjednačio je Luka Martinek koji je s 3:1 bio bolji od Indijskog internacionalca Mardar Hardikara. Domaću ekipu u vodstvo od 2:1 dovodi Nikola Horvat koji je s 3:0 svladao Mislava Martinek. Izjednačio je Luka Martinek koji je s 3:1 pobijedio Rolanda Ređepa. U odlučujućem petom susretu Luka Zlatkov je s 3:1 pobijedio Indijskog igrača Mardar Hardikara za konačnu pobjedu Dugoselskih stolnotenisača od 3:2.

Druga utakmica odigrana je u Čakovcu protiv nove ekipe u ligi MSC Čakovec. Iako trenutno posljednje plasirana ekipa u ligi, Čakovčani su pružili veliki otpor. Domaćini dolaze u vodstvo poslije pobjede od 3:2 Matije Barića nad Lukom Zlatkov. Izjednačio je Luka Martinek koji je s 3:0 pobijedio Panić Filipa. Godina Filip dovodi domaću ekipu u vodstvo pošto je s 3:2 pobijedio Mislava Martinek. Izjednačio je Luka Martinek koji je s 3:1 pobijedio Matiju Barića. Na kraju bodove za Dugoselsku ekipu osigurao je Luka Zlatkov koji je u posljednjem susretu s 3:0 bio bolji od Filipa Panića za konačnu pobjedu od 3:2. 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •