3. kolo u stolnoteniskim ligama!

20211023_134738U subotu i nedjelju (23. i 24.10.2021.) odigrane su utakmice 3. kola u svim stolnoteniskim ligama.

Prva muška ekipa u stolnoteniskoj Superligi ugostila je u subotu ekipu STK Cibalija iz Vinkovaca a u nedjelju ekipu STK Vodovod iz Osijeka. Prvi susret u subotu protiv Vinkovčana naši igrači su pobijedili rezultatom 3:0. Luka Martinek je s 3:0 pobijedio Tomislava Biber, Mislav Martinek Jakova Jakelić s 3:1 a Luka Zlatkov Josipa Jerković s 3:2. U nedjelju je odigran iscrpljujući i neizvjestan meč protiv Osječana. Na žalost poslije više od tri sata igre izgubili smo rezultatom 3:2. Gosti su poveli nakon pobjede Luke Fučec od 3:2 nad Lukom Martinek. Izjednačio je Mislav Martinek koji je s 3:2 svladao Maria Banek. U vodstvo nas dovodi Luka Zlatkov kpoji je s 3:1 bio bolji od Josipa Arbanas. Zatim su uslijedile dvije pobjede gostiju. Najprije je poravnao Mario Banek koji je s 3:1 pobijedio Luku Martineka i na kraju Luka Fučec je s 3:0 bio bolji od Mislava Martinek.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad u subotu na svom terenu poražene od ekipe STK Crikvenica rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupile: Mara Markovanović, Mia Horvatiček i Lana Bebek.

Juniori su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad nastupili s polovičnim uspjehom. Poraženi su od STK Samobor rezultatom 4:1 a pobijedili ekipu STK Sveta Nedelja – Novaki rezultatom 4:2. Nastupili su: Krunoslav Belić, Luka Lozušić i Layan Numann.

Na kraju kadeti su u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj lizi na domaćem terenu ostvarili također polovičan uspjeh. Poraženi su od STK Marathon iz Zagreba s 4:2 a pobijedili su STK Zagreb II rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Karlo Zorić, Luka Tepeš i Patrik Paurević.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •