Odigrane utakmice 5. kola u stolnoteniskim ligama!

20201122_123809U subotu 21.11.2020. godine s početkom u 17:00 sati u Dugom selu odigrana je prva utakmica 5. kola stolnoteniske Superlige. Gostovala je ekipa STK Vodovod iz Osijeka. Utakmica u kojoj su dugoselci propustili dvije meč lopte i umjesto da pobjede s 3:0 doživjeli poraz od 3:1. Na otvaranju susreta Luka Martinek je s 3:1 svladao Josipa Arbanas. Zatim je Matej Murat ispustio vodstvo od 2:1 i meč loptu te izgubio od Marija Banek s 3:2. U trećoj partiji Luka Zlatkov propušta vodstvo od 2:0 i meč loptu u petom setu protiv Tomislava Markotić. Na kraju je Marijo Banek s 3:1 pobijedio Luku Martinek za zasluženu pobjedu gostiju od 3:1.

            Drugu utakmicu superligaši su odigrali u nedjelju ujutro u 11:00 sati protiv STK Cibalije iz Vinkovaca. U ovom susretu Dugoselci nisu dozvolili iznenađenje te su na kraju pobijedili rezultatom 3:1. Najprije je Luka Martinek s 3:0 svladao Davora Lončar. Izjednačio je Ivan Zeljko koji je s 3:0 pobijedio Mateja Murat. U vrlo bitnom meču mladi Luka Zlatkov se mučio i gubio s 2:1 da bi smogao snage te na kraju s 3:2 svladao Tomislava Biber. U posljednjoj partiji Luka Martinek je s 3:1 svladao Ivana Zeljka za treću ovosezonsku pobjedu.

            Druga ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad odigrala je u subotu dvije utakmice. Najprije su u maratonskom susretu u maksimalnih sedam partija s 4:3 svladali ekipu STK Opatija 08 da bi popodne u još jednom maratonu s 4:3 izgubili od ekipe STK Bajer iz Fužina. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Dragun i Ivan Šćuric.

            Ženska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene gostovala je u Jastrebarskom kod ekipe STK Jaska. U znatno podmlađenom sastavu bez svog prvog reketa dugoselke su izgubile rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu iščupala je Lana Bebek. Uz Lanu nastupile su još Mara Markovanović i Mia Horvatiček.

            Na kraju kadetska ekipa koja nastupa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi na domaćem terenu je svladala ekipu STK Sveta Nedelja – Novaki II rezultatom 4:1. Nastupili su: Karlo Zorić, Patrik Paurević, Marko Gregl i Jure Iviš.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •