Vikend stolnoteniskih liga!

 20201024_131444U subotu 24.10.2020. godine sve naše ekipe odigrale su utakmice u stolnoteniskim ligama.

            Prva ekipa u stolnoteniskoj Superligi prvu utakmicu odigrala je u subotu s početkom u 17:00 sati na domaćem terenu protiv ekipe STK Srdoči iz Rijeke i pobjedila rezultatom 3:0. Bila je to prva Superligaška pobjeda nakon 15.02.2020. godine kad je svladana ekipa iz Slavonskog Broda. U prvom susretu Luka Martinek je s 3:0 pobjedio Dorijana Kuzmića. Na 2:0 povisio je Matej Murat koji je također s 3:0 svladao Marija Divkovića. Konačnih 3:0 postavio je Luka Zlatkov koji je Luku Šarčevića svladao s 3:2.

            Drugu utakmicu Dugoselci su odigrali u nedjelju s početkom u 11:00 sati protiv ekipe STK Pula i ovog puta pobjedili, rezultatom 3:1. Na otvaranju susreta Luka Martinek je s 3:0 bio bolji od Aleksa Krstevski. Na 2:0 povisio je Matej Murat koji je s 3:0 pobijedio Andreu Milohanovića. Gosti su smanjili na 2:1 nakon pobjede Lea Vekića od 3:0 nad Mislavom Martinek. U posljednjem susretu Luka Martinek je lako s 3:0 svladao Andreu Milohanovića.

            Djevojke u 1.Hrvatskoj ligi Zapad gostovale su u Poreču i izgubile rezultatom 4:1. Druga utakmica protiv STK Kvarner iz Rijeke nije odigrana zbog Covid pozitivnih igračica domaće ekipe. Dugoselke su nastupile u znatno podmlađenom sastavu s Marom Markovanović, Lanom Bebek i Barbarom Tepeš.

            Juniorska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi zapad odigrala je kod kuće dvije utakmice, svladali su ekipu STK Duga Resa rezultatom 4:1 a u drugoj od vodeće ekipe prvenstva STK Zagreb doživjeli poraz rezultatom 4:0. Ekipa je nastupila u sastavu: Luka Dragun, Luka Zlatkov, Ivan Šćuric i Jure Iviš.

            Na kraju kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila je ekipu STK Sesvete te pobjedila rezultatom 4:0. Nastupili su: Karlo Zorić, Patrik Paurević, Luka Tepeš i Matija Pivar.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •