Porazi Dugoselskih Superligaša na startu prvenstva!

20201010_160659U subotu 10.10.2020. godine Dugoselski stolnotenisači odigrali su utakmicu drugog kola stolnoteniske Superlige. Start prvenstva uslijedio je petnaest dana kasnije zbog bolesti igrača Varaždinskog STK Starr s kojim su naši igrači trebali otvoriti sezonu 2020/2021. U subotu je u Dugom Selu gostovala ekipa STK Donat iz Zadra povratnik u najviši rang. Susret je otvorio Luka Martinek pobjedom nad Davorom Karlović. No to je bilo sve od naših igrača. Uslijedile su tri pobjede gostiju. Najprije je Tomislav Zubčić svladao Luku Zlatkova, potom Antonio Goja Mateja Murata da bi na kraju raspoloženi Tomislav Zubčić pobijedio i Luku Martineka.

            Djevojke su u drugom kolu 1. Hrvatske lige zapad odigrale dvije utakmice na gostovanju. U prvoj, odigranoj u Svetoj Nedelji, djevojke su nastupile bez Ane Murat i tjesno izgubile rezultatom 4:3. U drugoj utakmici u kompletnom sastavu svladale su ekipu STK Velika Gorica – Stanfar rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Lana Bebek, Mara Markovanović i Lucija Paurević.

            Kadeti su u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u trećem kolu ugostili ekipu STK Zabok II i izgubili rezultatom 4:0. Nastupili su: Karlo Zorić, Jure Iviš, Patrik Paurević i Matija Pivar.

            U nedjelju 11.10.2020. godine prva ekipa je gostovala u Varaždinu kod aktualnog prvaka gdje je odigrala zaostalu utakmicu prvog kola Superlige i doživjela poraz rezultatom 3:2. Domaća ekipa povela je nakon pobjede Ronalda Ređepa nad Mislavom Martinek. Iranski igrač Sorosh povećao je vodstvo poslije pobjede nad Lukom Martinek. Smanjio je Luka Zlatkov pobjedivši Danijela Mijatovića a izjednačio Luka Martinek poslije pobjede nad Ronaldom Ređepom. U posljednjem meču Shorosh je svladao Mislava Martineka te osigurao da bodovi ostanu u Varaždinu.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •