12. kolo stolnoteniske Superlige!

IMG-20200215-WA0001U subotu 15.02.2020. godine odigrane su utakmice 12. kola stolnoteniske Superlige. Dugoselski stolnotenisači gostovali su u Slavonskom Brodu kod posljednje plasirane ekipe STK”Slavonski Brod” i u nepuni sat vremena izborili pobjedu rezultatom 3:0. Igrači domaće ekipe u ovom susretu bez i malo neizvjesnosti nisu uspjeli osvojiti niti jedan set. Na otvaranju susreta Mislav Martinek je svladao Stanislava Lošić, potom Luka Martinek Karla Frančec i na kraju Matej Murat Tomislava Stanišić, sve s 3:0.

                Djevojke su u 9. kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige Zapad gostovale u Samoboru i Zaboku. Svladale su ekipu STK Samobor rezultatom 4:2 a od ekipe STK Zabok izgubile rezultatom 4:3. Dugoselske stolnotenisačice su nastupile znatno oslabljene, bez svoje dvije igračice Petre Bulić i Gabrijele Alviž koje nisu mogle nastupiti zbog bolesti. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Josipa Balšić i Mara Markovanović.

                Juniorska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad na domaćem terenu ugostila je ekipu STK”Bajer” iz Fužina i izgubila rezultatom 4:3.  Dugoselci su bili znatno oslabljeni jer su morali nastupiti bez Luke Zlatkova  koji je s kadetskom reprezentacijom Hrvatske igrao na ITTF turniru Czech Open u Hodoninu. Za domaću ekipu nastupili su: Luka Dragun, Roko Meter i Ivan Šćuric.

                Na kraju kadetska ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi odigrala je dvije utakmice u Krapini i doživjela dva poraza rezultatom 4:0. Poraženi su od STK Zagorec i STK Zagorec – mlađi uzrasti. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Karlo Zorić, Luka Tepeš i Patrik Paurević.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •