Započeo proljetni dio prvenstva u stolnoteniskim ligama!

20200118_194524U subotu 19.01.2020. godine utakmicama 10. kola počeo je proljetni dio sezone 2019/2020. u stolnoteniskim ligama. Prva muška ekipa u 10. kolu HEP Superlige gostovala je u Osijeku gdje su odigrali protiv ekipe STK Vodovod i isčupali vrlo važnu pobjedu rezultatom 3:2. Početak susreta pripao je domaćoj ekipi koja je povela s 1:0 pošto je Josip Arbanas s 3:0 svladao Mateja Murata. Izjednačio je Luka Martinek koji je nakon dramatičnog meča svladao Vjekoslava Zovko rezultatom 3:2. Domaća ekipa ponovo dolazi u vodstvo poslije pobjede Marija Banek s 3:1 nad Mislavom Martinek. Pokazalo se da je to bilo sve od domaće ekipe. Usljedile su dvije pobjede naših igrača. Najprije je Luka Martinek s 3:1 svladao Josipa Arbanas za poravnanje u meču na 2:2 a potom je Matej Murat u odlučujućoj partiji svladao prvi Osiječki reket Vjekoslava Zovko također s 3:1 za konačnu pobjedu Dugoselaca od 3:2.

            Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad ugostile ekipu STK Velika Gorica – Stanfar i glatko pobjedile rezultatom 4:0. Nastupile su: Ana Murat, Gabrijela Alviž I Lana Bebek.

            Juniori su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad također na domaćem terenu odigrali protiv ekipe STK Tis iz Zagreba i pobijedili rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Luka Zlatkov, Roko Meter i Ivan Šćuric.

            Na kraju kadetska ekipa koja nastupa u 2. Hrvatskoj ligi jedina je doživjela poraz. Na domaćem parketu svladala ih je ekipa STK Sesvete rezultatom 4:1. Nastupili su: Jure Iviš, Luka Tepeš, Karlo Zorić i Patrik Paurević.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •