Stolnoteniske lige!

IMG-20191102-WA0000U subotu 02.11.2019. godine odigrane su utakmice petog kola stolnoteniske Superlige i trećeg kola 1.i 2. Hrvatske lige.

            Prva muška ekipa ugostila je ekipu GSTK Zagreb i izgubila rezultatom 3:0. Iako izgleda uvjerljiv poraz, uz malo serće moglo je biti  drugačije. U prvoj partiji susreta Luka Martinek je izgubio od Domagoja Maglića s 3:2. Luka je u ovom meču vodio s 2:0 i imao 10:8 u trećem setu uz dvije meč lopte. Na žalost sve je to propustio, dozvolio Magliću da se vrati i na kraju dovede goste u vodstvo. U drugoj partiji Roko Meter je izgubio od Ivora Ban također s 3:2. Nakon početne nesigurnosti Roko je poveo s 2:1 ali na kraju je slavio iskusniji Ban. U trećoj partiji Mislav Martinek je s 3:0 izgubio od Filipa Borovnjak. Mislav je nervozno ušao u meč i zbog velikog broja svojih grešaka na kraju morao čestitati Borovnjaku na pobjedi.

            Djevojke su na domaćem terenu ugostile ekipe STK Samobor i STK Zabok i u oba susreta pobijedile istim rezultatom, 4:1. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić, Gabrijela Alviž i Lana Bebek.

            Juniorska ekiopa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovala je u Fužinama kod STK Bajer i doživjela poraz rezultatom 4:0. Oslabljeni ne igranjem Luke Zlatkova koji je s kadetskom reprezentacijom na turniru u Slovačkoj i Roka Meter koji je zbog povrede Mateja Murat morao nastupiti za prvu ekipu, poraz je bio očekivan. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Dragun i Ivan Šćuric.

            Na kraju kadetska ekipa koja nastupa u 2. Hrvatskoj ligi na domaćem terenu je odigrala dvije utakmice ostvarivši pobjedu i poraz. Pobjeđena je ekipa STK Zagorec mlađi uzrasti iz krapine s 4:0 a protiv ekipe STK Zagorec zabilježen je poraz rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Luka Tepeš, Karlo Zorić i Patrik Paurević.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •