Poćelo natjecanje u svim stolnoteniskim ligama!

20191005_094834Prva muška ekipa odigrala je utakmicu 2. kola stolnoteniske Superlige na vručem terenu u Dubrovniku protiv ekipe STK “Libertas”, prošlogodišnjih viceprvaka Hrvatske. Znali smo da će protiv ove vrlo iskusne ekipe biti iznimno teško igrati. Odmah u prvom meču Miho Simović je s 3:1 svladao Luku Martineka. Na 2:0 povisio je Tomislav Japec koji je s 3:0 pobjedio Mateja Murat. Na kraju Dragutin Šurbek – mlađi svladao je Mislava Martineka također s 3:0. Sada slijedi vikend bez liga a potom u Dugo Selo u 3. kolu dolazi ekipa iz Slavonskog Broda.

            U prvom kolu 1. Hrvatske lige Zapad za žene naše djevojke gostovale su u Velikoj Gorici kod ekipe STK “Velika Gorica – Stanfar”. Dugoselke su lako privele meč kraju i slavile rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić i Lana Bebek.

            Juniorska ekipa koja igra u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovala je u 1. kolu u Zagrebu kod ekipe STK TIS i novu sezonu otvorila pobjedom od 4:1. Nastupili su: Luka Dragun, Roko Meter i Luka Zlatkov.

            Na kraju kadetska ekipa ove sezone po prvi put nastupa, i to u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. U prvom kolu kadeti su gostovali u Sesvetama kod istoimene ekipe. Na kraju domačin je osvojio oba boda pobjedivši rezultatom 4:0. Pošto je naša ekipa uvjerljivo najmlađa u ligi cilj ove sezone je stjecanje iskustva u ligaškim natjecanjima što je za njih novina pošto su do sada nastupali samo na turnirskim natjecanjima. Za ekipu su nastupili: Jure Iviš, Luka Tepeš, Karlo Zorić, Patrik Paurević i Matija Pivar.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •