Pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske za kadete i najmlađe kadete!

IMG-20190503-WA0017Od 03. do 05.05.2019. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu odigrano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske za Kadete, Kadetkinje, Najmlađe kadete i Najmlađe kadetkinje. Organizator turnira bio je S.T.Š.K.”Dugo Selo”. Drugog dana turnira upriličeno je svečano otvaranje kojem su prisustvovali: Renato Čengić direktor Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza, Zvonko Kaleb dopredsjednik ZŠU Grada Dugo Selo, Franjo Končić tajnik ZŠU grada Dugo Selo i Krunoslav Belić predsjednik S.T.Š.K.”Dugo Selo”.

            U petak, prvog dana natjecanja na rasporedu je bilo ekipno natjecanje, uspješno za mlade Dugoselske stolnotenisačice. Naša ekipa najmlađih kadetkinja koja je nastupila u sastavu: Lana Bebek, Mara Markovanović, Mia Horvatiček i Nikolina Pužek osvaja 2. mjesto i postaju viceprvakinje Hrvatske. Ekipa najmlađih kadeta: Luka Tepeš, Patrik Paurević i Noa Crnoja morala se zadovoljiti jednom stepenicom niže, dječaci su izborili 3. mjesto.

            U subotu i nedjelju igrani su pojedinačni mečevi i turnir u igri parova. U pojedinačnom dijelu Luka Tepeš je izborio 3. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. Tome je pridodao i 3. mjesto u igri parova s klupskim suigračem Patrikom Paurević. Luka Zlatkov u kategoriji kadeta postaje viceprvak Hrvatske u igri parova gdje je nastupio s Bornom Petek iz Zagrebačkog TIS – a. Luka Zlatkov je ovome pridodao i brončanu medalju u igri mješovitih parova gdje je nastupio s Ivonom Štriga iz STK Varaždin. Konačno brončane medalje izborio je i naš par najmlađih kadetkinja Mara Markovanović – Lana Bebek.

            Na kraju odlični rezultati, mada je ostao dojam da smo možda mogli i malo bolje da su nam se neke stvari uz malo više sreće bolje posložile!

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •