Napokon play off!

20190323_170221Dugoselski stolnotenisači ostvarili su najveći uspjeh u povijesti kluba, plasirali su se u pley off HEP stolnoteniske Superlige među četiri najbolje ekipe najkvalitetnijeg seniorskog stolnoteniskog natjecanja u Hrvatskoj. Nakon ne baš najbolje odigranog drugog dijela sezone, kad su ne planirano izgubljeni susreti, Dugoselci su morali u posljednjem kolu odlučivati o ulasku u doigravanje sa direktnim konkurentima, ekipom STK Pula. Početak susreta pripao je gostima iz Pule. Najprije je Frane Runjić s 3:1 svladao Luku Martineka a odmah zatim Aleks Krstevski s 3:2 Mislava Martinek. Domaći igrači se vraćaju u utakmicu nakon pobjede Ivora Ban od 3:0 nad Dorijanom Kuzmić. Na 2:2 u meču izjednačio je naš par Luka Martinek – Ivor Ban koji je s 3:0 pobijedio gostujući par Maraković – Runjić. Gosti su poveli s 3:2 pošto je Aleks Krstevski sa 3:2 svladao Luku Martineka. Nakon toga su uslijedile dvije pobjede domaćih igrača. Na 3:3 izjednačio je Ivor Ban koji je sa 3:0 pobijedio Franu Runjića. Konačnih 4:3 za Dugoselske stolnotenisače postavio je Mislav Martinek koji je sa 3:1 svladao Dorijana Kuzmić.

            Djevojke su u 10. kolu 1. Hrvatske lige Zapad na domaćem terenu ugostile STK Crikvenicu i STK Sveti Jakov – Jadranovo. Znatno oslabljene ne igranjem Ane Murat i Petre Bulić, koje su na školskom natjecanju, Dugoselke su doživjele dva poraza 4:1 i 4:3. Za ekipu su nastupile: Ana Trbuščić, Lana Bebek i Mia Horvatiček.

            Druga muška ekipa nastupila je u 10. kolu 1. Hrvatske lige Zapad bez dva najbolja igrača Luke Zlatkova i Roka Meter koji su s kadetskom reprezentacijom Hrvatske na turniru u Italiji. Dečki su najprije u Umagu izgubili od STK Umag rezultatom 4:3 a onda u Puli od STK Pula rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Dragun i Luka Iviš.     

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •