Odigrano posljednje kolo u jesenskom dijelu sezone 2018/19.!

IMG_5012U subotu 08.12.2018. godine odigrane su utakmice posljednjeg kola u svim stolnoteniskim ligama.

Utakmicu 9. kola stolnoteniske HEP Superlige Dugoselski stolnotenisači odigrali su u Puli protiv istoimene ekipe i izborili svoju sedmu pobjedu rezultatom 4:2, koja im je omogućila da proljeće dočekaju na 3. mjestu na tablici. Zahtjevan susret u kojem je naš prvi reket Luka Martinek nastupio povređen. Domaćini su poveli pošto je Frane Runjić s 3:2 svladao Ban Ivora. Izjednačio je Mislav Martinek koji je s 3:1 pobijedio Maraković Tomislava. Dugoselce u vodstvo dovodi Luka Martinek koji je s 3:1 svladao Krstevski Aleksa. Na 3:1 u meču povisio je naš par Ban – Mislav Martinek koji je nakon drame u pet setova pobijedio domaći par Runjić – Krstevski. Domaćini smanjuju na 3:2 nakon još jedne drame u kojoj je Frane Runjić u pet setova svladao Mislava Martinek nakon što je Mislav poveo s 2:0. Konačni rezultat postavio je Ivor Ban koji je s 3:0 bio bolji od Aleksa Krstevski.

Djevojke su u poslijednjem 5. kolu 1. Hrvatske lige Zapad gostovale u Zaboku i Svetoj Nedelji i oba susreta riješile u svoju korist, oba rezultatom 4:2. Zbog bolesti nije mogla nastupiti Petra Bulić. Dugoselke su nastupile u sastavu: Ana Murat, Hanna Lončarević i Ema Fruk. Na kraju jesenskog dijela prvenstva Dugoselke su završile na 3. mjestu ljestvice.

Druga muška ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad u posljednjem kolu na domaćem parketu zabilježila je dva nova poraza. Bolji su bili igrači STK Samobor s rezultatom 4:1 i ekipa STK Zabok rezultatom 4:2. Za našu ekipu nastupili su: Luka Dragun, Luka Zlatkov i Roko Meter. Dugoselci su najmlađa ekipa u ligi, prezimit će na 7. mjestu na ljestvici i već sad su gotovo sigurno osigurali opstanak što im je bio i glavni cilj ove sezone.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •