I Z V J E Š Ć E

IMG-20180323-WA0021U petak 23.03.2018. godine Dugoselske stolnotenisačice su odigrale utakmicu četvrtfinala Hrvatskog Kupa za žene. Gostovala je ekipa STK TIS iz Zagreba. Očekivano gostujuća ekipa iz ženske Superlige svladala je Dugoselke rezultatom 3:0. Nastupile su: Ana Murat, Ana Trbuščić i Petra Bulić.

U subotu je odigrano predposljednje kolo HEP stolnoteniske Superlige u kojem su Dugoselci gostovali u Varaždinu kod STK Igea Željezničar. Ponovo oslabljeni ne igranjem Ivora Bana naši igrači su doživjeli poraz od 4:3. Za ekipu su nastupili: Luka Martinek, Mislav Martinek i Vjekoslav Nemec.

Djevojke su u subotu na domaćem terenu odigrale dvije utakmice posljednjeg kola 1. Hrvatske lige Zapad za žene.. U prvom susretu svladana je ekipa STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:0 dok su u drugoj utakmici Dugoselke poražene rezultatom 4:2. Bolja je bila ekipa STK Jaska iz Jastrebarskog. Nastupile su: Ana Trbuščić, Ana Murat i Petra Bulić. Na kraju prvenstva djevojke zauzimaju 4. mjesto na tablici 1. lige Zapad za žene.

Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi također je odigrala dvije utakmice posljednjeg kola. Pobjeđene su ekipe STK Mladost iz Zagreba rezultatom 4:2 i STK Velika Gorica – Stanfar II rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Belić Krunoslav, Matej Murat i Luka Dragun. Na kraju sezone ekipa zauzima 2. mjesto na tablici čime je izborila pravo sudjelovanja na kvalifikacijama za popunu 1. Hrvatske lige Zapad za muške.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •