Bez svog prvog reketa Dugoselci poraženi od GSTK Zagreb

20171118_1412237. kolo u stolnoteniskim ligama odigrano je u subotu 18.11.2017. godine. Dugoselski stolnotenisači u HEP Superligi gostovali su u Zagrebu kod GSTK Zagreb. Na žalost morali su nastupiti bez svog najboljeg igrača Luke Martineka koji zbog bolesti nije mogao nastupiti. Znatno oslabljeni pretrpjeli su svoj drugi ovosezonski poraz i to rezultatom 4:1. U prvom meču Ivor Ban svladao je Domagoja Maglić rezultatom 3:2 nanijevši mu prvi ovosezonski poraz u ligi i doveo Dugoselce u vodstvo od 1:0. Na žalost pokazalo se da je to bilo sve, do kraja meča pobjede domačih igrača. Danijel Mijatović svladao je Mislava Martineka s 3:1, Josip Mustapić Vjekoslava Nemeca s 3:0. Neizvjesna je bila igra parova ali je na kraju pobijedio domaći par Maglić – Mustapić naš par Ban – Martinek M. rezultatom 3:2. Konačan rezultat postavio je Domagoj Maglić pobijedivši Mislava Martineka s 3:0. Poslije ovog poraza Dugoselski stolnotenisači su pali na 4. mjesto Superligaške tablice.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad za žene ugostile ugostole STK Sveti Jakov iz Jadranova i STK Crikvenicu. U oba susreta doživjele su poraz, djevojke iz Jadranova pobijedile su rezultatom 4:3 a igračice iz Crikvenice rezultatom 4:1. Dugoselke su nastupile u sastavu: Ana Murat, Ana Trbuščić i Petra Bulić.

Druga muška ekipa koja nastupa u 2. Hrvatskoj ligi gostovala također je igrala u Zagrebu i u prvoj utakmici dana doživjela svoj prvi ovosezonski poraz. Bolja je bila ekipa STK Ritmo koja je slavila rezultatom 4:2. U drugoj utakmici Dugoselci su s 4:0 pobijedili ekipu STK Matathon. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Matej Murat i Luka Zlatkov.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •