I nakon trećeg kola bez poraza!

20171021_200448Stopostotni učinak Dugoselskih stolnotenisačica i stolnotenisača u ligama proteklog vikenda, sve tri ekipe uknjižile pobjede.

Prva muška ekipa u utakmici trećeg kola stolnoteniske Superlige gostovala je u Osijeku kod STK Vodovod i nakon trosatnog trilera isčupala pobjedu rezultatom 4:3. Meć je otvorio Luka Martinek pobjedom od 3:1 protiv prvog Osiječkog reketa Vjekoslava Zovka. Domačini su izjednačili pošto je Dragan Knežević s 3:2 svladao Ivora Ban. Potom Mario Banek dovodi Osječane u vodstvo nakon pobjede od 3:0 nad Vjekoslavom Nemec. Na 2:2 izjednačio je naš par Ban Ivor – Luka Martinek koji je s 3:1 svladao domaći par Zovko – Banek. Osječani su poveli s 3:2 poslije pobjede od 3:0 Vjekoslava Zovko nad Ivorom Ban. Na 3:3 izjednačio je Luka Martinek pobijedivši s 3:2 Marija Banek. Banek je u tom meću vodio s 2:1 u setovima i imao je 10 – 8 u četvrtom setu za sveukupnu pobjedu domačih igrača. Luka Martinek je sve to spasio, dobio set s 12 – 10 i peti lako riješio u svoju korist. U zadnjem meču Mislav Martinek je s 3:0 pobjedio Dragana Knežević za ukupnu pobjedu Dugoselaca od 4:3.

Prva ženska ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene ugostila je ekipe STK Sveta Nedelja – Novaki i STK Samobor. Prvu utakmicu protiv igračica iz Svete Nedelje Dugoselke su dobile rezultatom 4:2. U drugoj protiv Samoborki Dugoselke su slavile rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ana Trbuščić i Petra Bulić.

Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Zaboku i Krapini. U prvoj utakmici Dugoselci su svladali ekipu STK Zabok rezultatom 4:1 a u drugoj ekipu STK Zagorec iz Krapine rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Matej Murat i Luka Zlatkov.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •