9. Memorijalni turnir „ZVONIMIR TURČINEC OGI“

1. ORGANIZATOR turnira je S.T.Š.K.“Dugo Selo“ pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Dugo Selo a u sklopu manifestacije „Dugoselske jeseni“.

2. MJESTO I VRIJEME: Turnir će se održati u subotu 16. rujna 2017. godine u Dugom Selu u Gradskoj dvorani, Đure Dubenika br. 2, s početkom u 09,00 sati.

3. PRAVO NASTUPA: Svi uredno prijavljeni igrači – pojedinačno po starosnim kategorijama

* kategorija 39 godina i mlađi

* kategorija preko 40 godina

* kategorija preko 50 godina

* kategorija preko 60 godina

Svi prijavljeni mogu nastupiti i u igri parova:

  • kategorija 49 godina i mlađi

  • kategorija 50 godina i stariji

Kategorija za koju se ne prijavi najmanje 4 igrača neće se igrati, a prijavljeni igrači bit će raspoređeni u prvu mlađu kategoriju.

Pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači.

Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnićki pregled prije nastupa na turniru.

4. NAČIN IGRANJA: Prijavljeni igrači bit će razvrstani po skupinama (broj i veličina skupina zavise o broju prijavljenih igrača), gdje se sastaju svaki sa svakim. Prva dvojica plasiranih iz grupe nastavljaju natjecanje klasičnim K.O. sustavom. Svi susreti igraju se na tri dobivena seta. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. Igrat će se na dvanaest stolova JOOLA i TIBHAR (plavi) i lopticama JOOLA (bijele).

U igri parova igra se klasičnim K.O. sustavom od samog početka.

Sudit će sudci članovi Zbora sudaca Dugog Sela.

5. PLASMAN u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igrača osvoje jednak broj bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s jednakim brojem bodova.

6. PRIJAVE za turnir moraju sadržavati ime i prezime, datum rođenja, klub, liga ili razred SOKAZ – a u kojem se takmiče. Prijave se vrše pismenim putem na E – mail adresu stsk-dugoselo@inet.hr ili na mob: 098/541 – 040. Sve dodatne informacije GSM – om na broj 098 541 – 040 (Zvonko Pokas). Prijave se primaju do 12.09.2017. (utorak) godine i u samoj dvorani na sam dan turnira zaključno do 08,30 sati.

7. PRIJAVNINA: za nastup na turniru iznosi 80,00 kuna po prijavljenom igraču za nastup u pojedinačnoj kategoriji i u igri parova, a uplaćuje se organizatoru prije početka natjecanja.

U prijavninu je uključen topli obrok za svakog učesnika (jelo i jedno piće po izboru).

8. NAGRADE: Organizator će sportskim trofejima nagraditi četiri najbolje plasirana igrača po kategoriji.

9. DELEGATA i vrhovnog suca odredit će organizator i on će jedini imati pravo tumačenja ovih propozicija.

Organizacijski odbor

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •