10. kolo u stolnoteniskom ligama

20170318_154334U subotu 18.03.2017. godine odigrane su utakmice 10. kola u svim stolnoteniskim ligama. Dugoselski stolnotenisaći u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovali su u Fužinama kod ekipe STK”Bajer” i pobijedili rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Luka i Mislav Martinek i Vjekoslav Nemec.

                Druga ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila je ekipu STK Joola iz Zagreba. Gosti su bili vrlo uvjerljivi i pobijedili s 4:0. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Luka Zlatkov i Dominik Jurinčić.

                Treća ekipa gostovala je u Zagrebu kod ekipe STK”Remete” i u Velikoj Gorici kod ekipe STK Velika Gorica – Stanfar III. Dugoselci su u obije utakmice poraženi rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Lika i Jure Iviš i Andrej Papak.

 

                U nedjelju 19.03.2017. godine u Dugom Selu je odigran četvrti i posljednji krug županijskih liga u sezoni 2016/2017. godine. U Ligi nada za djevojčice, ekipa Dugo Selo II: Mara Markovanović, Mia Horvatiček, Lana Bebek i Barbara Tepeš osvojila je 2. mjesto a prva ekipa: Ana Tandara, Lea Arabadžić i Nikolina Pužek 5. mjesto. U Ligi nada za dječake Dugoselska ekipa u sastavu: Andrej Papak, Jure Iviš, Luka Tepeš, Patrik Paurević i Leon Pužek osvojila je uvjerljivo 1. mjesto bez i jednog poraza u cijeloj ligi.

                U Županijskoj ligi za žene naša ekipa u sastavu: Paola Iviš, Lucija i Anamarija Tominac i Ema Fruk osvojila je 1. mjesto kao i muška ekipa: Tomislav Nagy, Matej Mlinar i Matija Pivar u Županijskoj muškoj ligi. Druga ekipa: Kristijan Bagarić, Ivo Starčević i Mateo Bijelić zauzela je 4. mjesto.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •