8. kolo u stolnoteniskom ligama

20170218_130944Subota, 18.02.2017. godine odigrane su utakmice 8. kola u stolnkteniskim ligama. Prva ekipa gostovala je u Zadru kod ekipe STK Donat i pobijedila rezultatom 4:0. Za ekipu su nastupili: Luka Martinek, Mislav Martinek i Matej Murat. Ovom pobjedom Dugoselski stolnotenisači zadržali su prvo mjesto na tablici 1. Hrvatske stolnoteniske lige Zapad.

                Djevojke su također u 1. Hrvatskoj ligi Zapad ugostile djevojke iz STK Sveti Jakov – Jadranovo i pobijedile s 4:1. U drugoj utakmici protiv ekipe STK Vrsar Dugoselke su izgubile rezultatom 4:3. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ana Trbuščić i Ivona Knezović. Ovim porazom naše igračice su izgubile sve šanse za plasman u viši rang.

                Druga muška ekipa ugostila je STK Zabok II i STK Zagorec iz Krapine. Oba susreta naši su igrači  riješili u svoju korist pobijedivši istim rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Krunoslav Belić, Luka Dragun, Roman Budek i Dominik Jurinčić. Ovim pobjedama i poklapanjem još nekih rezultata, našim igračima se vratila šansa za borbu za sam vrh tablice 2. Hrvatske stolnoteniske lige.

                Konačno treća ekipa je polovičnim učinkom odradila gostovanje u Stubici i Svetoj Nedelji. Dugoselci su u Stubici poraženi rezultatom 4:0 a u Sveton Nedelji su pobijedili rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Sven Sahor, Luka Iviš, Andrej Papak i Jure Iviš. Najbolji igrač ekipe Luka Zlatkov nije mogao nastupiti zbog loma ruke što će ga za duže udaljiti od reketa. Nakon ovog kola ekipa se nalazi oko sredine tablice 3. Hrvatske stolnoteniske lige.

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •