Odigrano je poslijednje kolo u svim stolnoteniskim ligama

20160416_124603U subotu 16.04.2016. godine odigrano je poslijednje kolo u svim stolnoteniskim ligama. Prva muška ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi u posljednjem kolu je na domaćem parketu ugostila ekipe STK Opatija i STK Brovinje iz Koromačnog. Dugoselski stolnotenisači su u obje utakmice pobijedili rezultatom 4:1. Ovim pobjedama Dugoselci su sezonu 2015/2016. završili na trećem mjestu tablice prve lige. Za ekipu su nastupili: Mislav Martinek, Luka Martinek, Matej Murat i Tomislav Nagy.
Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene u posljednjem kolu gostovale u Vrsaru gdje su od ekipe STK Vrsar izgubile rezultatom 4:3, i u Opatiji gdje su Dugoselke pobijedile rezultatom 4:0. Na kraju sezone Dugoselske stolnotenisačice su završile na 4. mjestu. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ivona Knezović i Lucija Tominac.
U drugoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi druga ekipa S.T.Š.K.”Dugo Selo” u posljednjem kolu gostovala je u Zagrebu kod GSTK Zagreb i Svetoj Nedjelji kod STK Sveta Nedelja – Novaki. U obje utakmice Dugoselci su poraženi rezultatom 4:0. Na kraju sezone ekipa je završila na visokom 2. mjestu. Za ekipu su nastupili: Roman Budek, Luka Dragun i Luka Iviš
Konačno treča ekipa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi izgubila je u Zagrebu od STK Remete rezultatom 4:1. Ekipa je na kraju osigurala opstanak osvajanjem 8. mjesta na tablici. Uspijeh je to veći što su to sve igrači 2005. godišta i mlađi a nastupaju u seniorskoj ligi. Za ekipu su nastupili: Luka Zlatkov, Sven Sahor i Andrej Papak.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •