Odigrani 7. Memorijal “Zvonimr Turčinec Ogi” i 1.otvoreni turnir Zagrebačke županije

STŠK OGI TURNIRU subotu 19.09.2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu, a u sklopu Dugoselskih jeseni i u organizaciji S.T.Š.K.”Dugo Selo” odigran je 7. Stolnoteniski Memorijal “Zvonimir Turčinec – Ogi”, okupivši igrače – veterane iz Slovenije i Hrvatske, te 1. Otvoreni turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu.

Na Memorijalu su ove godine igrane četiri kategorije. U seniorskoj konkurenciji  pobijedio je Krnjak Robert, drugo mjesto pripalo je Rac Zdravku dok su treće ravnopravno podijelili Plavec Eduard i Carek Vlado. U kategoriji veterana preko 40 godina slavio je Taboršak Miroslav, drugoplasirani je bio Kašić Nikola dok je treće mjesto pripalo Matešić Jeronimu. U kategoriji veterana preko 50 godina pobijedio je Mato Ključević, drugoplasirani je bio Ceković Boris a trećeplasirani Perković Davor. Konačno u najstarijoj kategoriji veterana preko 60 godina slavio je Tomić Ilija ispred Odorčić Željka dok se trećim mjestom morao zadovoljiti Godec Vladimir.

Otvorenim turnirom Zagrebačke županije ponovo su dominirali Dugoselci. U kategoriji klinaca pobijedio je Andrej Papak, dok je Luna Borovec osvojila drugo mjesto u kategoriji klinceza. Kod najmlađih kadeta duplo slavlje naših igrača, pobijedio je Luka Zlatkov dok je drugo mjesto pripalo Svenu Sahor. Patricija Vrbat je u kategoriji najmlađih kadetkinja osvojila 3. mjesto. U kategoriji mlađih kadeta pobijedio je Luka Dragun a kod mlađih kadetkinja Antonela Papak. U kadetskoj konkurenciji Luka Dragun  osvojio je 3. mjesto baš kao i Paula Iviš kod kadetkinja. Na kraju u juniorskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Tomislavu Nagy.

                Od 16. do 20. rujna u Varaždinu je odigran ITTF turnir za juniore i kadete Croatia open. Na turniru je nastupila Ana Murat i Luka Martinek kao članovi Hrvatske juniorske reprezentacije. Na žalost juniorke su ispale u četvrtfinalu od reprezentacije Indije.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •