Odigrane utakmice posljednjeg kola u prvoj i drugoj stolnoteniskoj ligi!

20150411_120919U subotu 11.04.2015. godine Dugoselski stolnotenisaći su u svojoj dvorani u Dugom Selu odigrali dvije utakmice posljednjeg dvanaestog kola 1. Hrvatske stolnoteniske lige Zapad  s dvije glatke pobjede završili ligašku sezonu. U prvoj utakmici nadigrana je ekipa STK “Opatija 08” rezultatom 4:0, u drugoj istim rezltatom Dugoselci su pobijedili ekipu STK”Brovinje” iz Koromčg. Ekipa je nastupila u sastavu: Matej Murat, Mislav i Luka Martinek. Na kraju osvojeno je 4. mjesto sa 29 bodova uz 12 pobjeda i 7 poraza. Ovu sezonu iznjeli su naši mladi igrači koji su  još juniori pa se nadamo da će u idučoj sezoni biti u borbi za plasman u “Superligu”.

                Djevojke su u posljednjem kolu 1. Hrvatske stolnoteniske lige Zapad gostovale u Umagu i osvojile oba boda pobijedivši ekipu STK “Umag” rezultatom 4:0. Nastupile su: Ana Murat, Lucija i Anamarija Tominac. Na kraju osvojeno je 6. mjesto s 26 bodova iz 8 pobjeda i 10 poraza. Ostvaren je postavljeni cilj za ovu sezonu, opstanak u ligi. Nadamo se da će ambicije Dugoselki sljedeće sezone biti znatno veće.

                Dvjema pobjedama na gostovanju ligu su završili i igrači druge momčadi koji su nastupali u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi. U Zaboku je pobijeđena ekipa STK “Zabok” koji su konačni pobjednici lige rezultatom 4:2, a u Krapini rezultatom 4:3 svladana je ekipa STK”Zagorec”. Tomislav Nagy, Roman Budek i Augustin Papak na kraju su osvojili 3. mjesto s 32 boda uz 15 pobjeda i 7 poraza. Hrabro dečki, sljedeće sezone može i rang više!?

                Treća ekipa gostovala je u Zagrebu polovičnim uspjehom. Poraženi su od ekipe STK Merix rezultatom 4:1, a istim rezultatom su pobijedili ekipu STK Merix II. Luka Dragun, Dominik Jurinčić i Luka Zlatkov trenutno drže 8. mjesto na tablici i imaju još dva kola do kraja natjecanja.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •