Odigrane utakmice 6. kola u jesenskom dijelu prvenstva

U subotu 06.12.2014. godine odigrane su utakmice 6. posljednjeg kola u jesenskom dijelu prvenstva, u svim stolnoteniskim ligama. Prva ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad gostovala je u Opatiji i Koromačnom.

Dugoselci su se s gostovanja vratili s dvije pobjede i to obije rezultatom 4:0. Prva utakmica odigrana je protiv ekipe STK Opatija 08, a druga poslije podne u Koromačnom protiv ekipe STK Brovinje. Naša ekipa nastupila je u sastavu: Luka Martinek, Matej Murat i Dominik Križan. Na kraju prvog dijela prvenstva Dugoselci drže 5. mjesto na tablici, što je na kraju i realno za ovu mladu i perspektivnu ekipu. Proljetni dio sezone zapoćinje 31.01.2015. godine utakmicama 7. kola.

Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene ugostile ekipu STK Maestral iz Umaga I uknjižile svoju treću pobjedu rezultatom 4:2. Dugoselke su nastupile u sastavu: Ana Murat, Morana Česnik i Anamarija Tominac.Ovom pobjedom Dugoselke su zauzele 7. mjesto na tablici I na kraju odmakle za korak iz zone ispadanja.

Druga ekipa koja nastupa u sastavu: Mislav Martinek, Roman Budek i Tomislav Nagy odigrala je dvije utakmice kod kuće. Poraženi su od ekipe STK Zabok rezultatom 4:3 i pobijedili ekipu STK Zagorec iz Krapine rezultatom 4:2. Poslije prvog dijela sezone drže 5. mjesto na tablici.

Treća ekipa ugostila je ekipe STK Zabok II i STK Zabok III, na žalost pretrpjela i dva poraza, rezultatom 4:0 i 4:3. Nakon posljednjeg jesenskog kola ekipa se nalazi na 7. mjestu tablice.

U nedjelju 07.12.2014. godine odigrani su pozivni turniri za najmlađe kadetkinje u Varaždinu i najmlađe kadete u Zagrebu. Na ovim turnirima moglo je nastupiti samo po dvanaest prvoplasiranih s rang liste HSTS – a. Antonela Papak je u Varaždinu zauzela 5. mjesto a Luka Zlatkov u Zagrebu 6. mjesto.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •