Izvješće

U subotu 04.10.2014. godine odigrane su utakmice prvog kola u svim stolnoteniskim ligama, na žalost Dugoselske stolnotenisačice i stolnotenisači sezonu su otvorili porazima. Na domaćem parketu nastupile su jedino djevojke u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad ugostivši ekipu HASTK Mladost II iz Zagreba.

Naše igračice su poražene rezultatom 4:2. Jednu pobjedu izborila je Ana Murat a drugu par Ana Murat – Lucija Tominac. Uz njih dvije nastupila je još i Anamarija Tominac. Djevojke su u ovu sezonu ušle znatno oslabljene te ih do kraja očekuje neizvjesna borba za opstanak.

Prva muška ekipa koja nastupa u 1. Hrvatskoj ligi – Zapad igrala je u Velikoj Gorici protiv STK Velika Gorica i doživjela neočekivano težak poraz na otvaranju sezone rezultatom 4:0 dobivši u cijeloj utakmici samo jedan set. Ekipa je nastupila u sastavu: Matej Murat, Dominik Križan i Luka Martinek. Muška ekipa je baš kao i ženska u sezonu ušla znatno oslabljena neigranjem dva ponajbolja igrača, no ipak ovako slab nastup nismo očekivali. Po svemu sudeći i dečke očekuje vrlo teška i neizvjesna sezona u kojoj će trebati osigurati opstanak u ligi.

Druga muška ekipa koja nastupa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi svoju utakmicu je odigrala na gostovanju još u srijedu prpredivši nam možda i najneugodnije iznenađenje izgubivši od mlade ekipe GSTK Zagreb II rezultatom 4:2. Ova ekipa koja nastupa u sastavu: Tomislav Nagy, Mislav Martinek i Roman Budek igrala je u istom sastavu i prošle sezone te stoga još više ćudi ovako loš nastup na otvaranju sezone.

Na kraju treća ekipa u sastavu: Ivan Matić, Dominik Jurinčić i Luka Dragun u Zaprešiću je odigrala utakmicu trećeg kola 3. Hrvatske stolnoteniske lige i izborila prvu pobjedu ove sezone pobijedivši STK Inker rezultatom 4:3.

U nedjelju 05.10.2014. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu odigran je prvi krug stolnoteniskih liga Zagrebačke županije. Poslije odigranih utakmica prvog kruga u Ligi nada za djevojčice naša ekipa u sastavu: Antonela Papal i Patricija Vrbat drže drugo mjesto. U Ligi nada za dječake Dugo Selo I (Luka Zlatkov, Sven Sahor i Andrej Papak) drže 1. mjesto a ekipa Dugo Selo II (Mihael Nagy, Jure Iviš i Matej Dragun) nalazi se na trećem mjestu. U županijskoj ligi za žene Dugoselke u sastavu: Ingrid Stipić, Ana Zovko i Tea Bikić drže drugo mjesto, a dečki u muškoj županijskoj ligi igraju u sastavu: Luka Iviš, Marin Mamut i Ivo Starčević i trenutno se nalaze na trećem mjestu.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •