Zadnje kolo liga i TOP-8

U subotu 05.04.2014. odigrane su utakmice posljednjeg dvanaestog kola stolnoteniskih liga. U 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad za žene Dugoselske stolnotenisaćice su ugostile ekipu STK Maestral iz Umaga koju su pobijedile rezultatom 4:2 i ekipu STK Vrsar koju su pobijedile rezultatom 4:1. S ove dvije pobijede Dugoselke su završile natjecanje na četvrtom mjestu na tablici lige. Zadnje kolo liga i TOP-8Imajući u vidu da je ovo curama prva sezona u ovom rangu natjecanja a plan na početku sezone je bio opstanak u ligi, rezultatom možemo biti i prezadovoljni. Za ekipu su nastupile: Lucija i Anamarija Tominac, Leona Šantek i Ana Murat.

Druga i treća muška ekipa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostili su ekipu GSTK Zagreb II. Druga ekipa koja je nastupila u sastavu: Augustin i Antonio Papak i Filip Prgomet pretrpjela je poraz rezultatom 4:1. Treća ekipa je nastupila u sastavu: Mislav Martinek, Roman Budek iTomislav Nagy. Dečki su bili znatno raspoloženiji za igru i na kraju slavili rezultatom 4:2. Četvrta ekipa koja nastupa u 3. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila je ekipu STK Samobor II i na žalost na kraju neizvjesnog meća izgubila rezultatom 4:3. Dugoselci su nastupili u sastavu: Luka Dragun, Ivan Matić i Marin Mamut.

U nedjelju 06.04.2014. godine u Rugvici je u organizaciji istoimenog kluba odigran TOP – 8 turnir Stolnoteniskog Saveza Zagrebačke županije. Na turniru je moglo nastupiti po osam igračica i igrača koji su pravo nastupa izborili svojim plasmanom na aktuelnoj rang listi STSZŽ – e. Na ovom turniru nastupilo je četrnaest naših igračica i igrača.Na kraju veliki trijunf Dugoselaca, od deset odigranih kategorija naše igračice i igrači osvojili su prva mjesta u pet kategorija. Luka Zlatkov pobijedio je u najmlađoj kategoriji “Klinaca”. Uz njega u istoj kategoriji treće mjesto pripalo je Andreju Papak. Antonela Papak pobjednica je kategorije najmlađih kadetkinja a Ana Murat je slavila u dvije kategorije: kadetkinja i juniorki. Njen brat Matej Murat osvojio je prvo mjesto u najstarijoj katrgoriji – juniora. Uz njih Luka Dragun osvaja 2. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. Četvrtim mjestom su se morali zadovoljiti Roman Budek u juniorskoj konkurenciji i Sven Sahor u kategoriji klinaca.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •